Csontkovács | Manuálterapeuta | Dr. Ormos Gábor

Csontkovács

Tartalom

    csontkovács

    A mozgásszervi betegségeket két nagy csoportra, a mechanikus és a nem mechanikus eredetűekre szokták felosztani. A mechanikus csoportba az ún.

    csontkovács

    Ősi eredetű, idők folyamán módosult, igen hatásos csontkovács. E fogásokkal csak olyan mozgásszervi funkcióbeli elváltozások kezelhetők, melyek helyreállítása anatómiailag lehetséges. Aki mást ígér, azzal jobb, ha nem kezeltetjük magunkat.

    csontkovács

    Mindig az adott betegségnek megfelelően kell gyógymódot megválasztani. Sajnos ennek nagy szükségét látom, mert minden rendelésemen legalább beteg számol be, korábbi csontkovács kezelés hatástalanságáról, vagy még rosszabb állapotba kerüléséről.

    csontkovács

    Ezt nem cáfolja és nem ellenérv, hogy számos esetben eredménytelen csontkovács orvosi kezelés. Megdöbbentő és elszomorító, hogy a médiában, az interneten nem megfelelő képzettségű személyek tömege és azok általi téves tájékoztatások találhatók. Nehéz az orvosi és a közhasználatban csontkovács elnevezések összeegyeztetése, és fontos a kiváltó ok lehetőség szerinti tisztázása.

    csontkovács

    Éppen ezen múlik e gyógymód helyes és várhatóan hatásos alkalmazása.